Voditelj gradilišta (m/ž)

Poslodavac:Bajkmont d.o.o.
Kategorija:Graditeljstvo i geodezija, Strojarstvo i brodogradnja
Mjesto rada:Zagreb
Rok prijave:26.07.2017.

O poslu

Opis radnog mjesta:Bajkmont d.o.o. vodeća je tvrtka za proizvodnju i montažu čeličnih konstrukcija u RH, te od svog osnivanja, već više od dvadestak godina, uspješno posluje na hrvatskom tržištu i na zajedničkom tržišu EU (Francuska, Engleska, Njemačka itd.).
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg stručnog kadra i suvremenoj tehnologiji, u Bajkmontu projektiramo i izvodimo najsloženije proizvodne i montažerske radove koji rezultiraju izgradnjom objektima širokih namjena, kako zahtjevnih građevinskih i arhitektonskih projekata, tako i industrijskih postrojenja kao što su proizvodne hale, trgovačke zgrade, javne i poslovne zgrade, objekti za industriju zaštite okoliša, kemijsku industriju itd.

U cilju proširenja poslovanja želimo ojačati naš gradilišni tim sa samostalnom i odgovornom osobom koja teži profesionalnom rastu i napretku. Ukoliko se vidite u radu na izazovnim domaćim i inozemnim projektima, te Vam je bitno u radu koristiti najmoderniju tehnologiju, usavršavati se i pratiti nove trendove, pridružite nam se na sljedećim pozicijama:

VODITELJ GRADILIŠTA (M/Ž) - Zagreb, više izvršitelja

Opis posla:

Voditelj gradilišta odgovoran je za rukovođenje izgradnje projekata, organizaciju, koordinaciju i nadziranje gradilišta, vođenje projektne dokumentacije, građevinske knjige i građevinskog dnevnika, izradu troškovnika i kalkulacija izvođenja radova, praćenje troškova i dinamike građenja te redovito izvješćivanje.
Vrsta posla:stalni radni odnos, rad na određeno vrijeme
Županija:Zagreb

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Uvjeti:
• VSS, VŠS (građevinskog ili strojarskog smjera)
• položen stručni ispit za obavljanje poslova u graditeljstvu
• 3 godine radnog iskustva na poslovima voditelja gradilišta
• znanje rada na računalu: MS Office
• samostalnost u radu i proaktivan pristup poslu
• razvijene vještine planiranja i organizacije rada
• vozačka dozvola B kategorije
• engleski jezik u govoru i pismu

Ukoliko ispunjavate gore navedene uvjete i želite biti dio našeg uspješnog tima te sudjelovati u izazovnim projektima u dinamičnoj radnoj sredini, javite nam se na e mail posao@bajkmont.hr uz naznaku "posao.hr - Voditelj gradilišta" do 26.07.2017.
Minimalna stručna sprema:Viša škola
Strani jezik:engleski
Vozačka dozvola:B
Poznavanje rada na računalu:dobro
Potrebno radno iskustvo:tri godine

Kontakt podaci

Naziv poduzeća:Bajkmont d.o.o.
Adresa:Svetomatejska 12, 10360 Zagreb - Sesvete
Županija:Zagreb
Internet adresa:www.bajkmont.hr

Pretraži ponudu poslova!