Pomoćni kuhar/ica

Poslodavac:Orizon GmbH
Kategorija:Turizam i ugostiteljstvo
Mjesto rada:pokrajina Allgäu, Njemačka
Rok prijave:20.03.2019.

O poslu

Opis radnog mjesta:Orizon je samostalna agencija za zapošljavanje na Njemačkom tržištu rada. Sjedište tvrtke je u Augsburgu, iz kojeg se administrativno upravlja sa cca 100 poslovnica u Njemačkoj. Svoje povjerenje ukazalo nam je preko 7.500 radnika.

*Za ovo radno mjesto uzimat ćemo u obzir samo EU građane/ke te građane/ke sa radnom i boravišnom dozvolom za rad u Republici Njemačkoj.

O vašem budućem poslodavcu:
Naš klijent, svoje sjedište ima u pokrajini Allgäu. Pokrajina Allgäu prepoznatljiva je po jednom od najpoznatijih dvoraca u svijetu :“Neuschwahnstein“, dvorac je poslužio kao filmska kulisa najpoznatijih priča i bajki. Ovu pokrajinu godišnje posjeti preko 2.000.000 mil. turista iz cijelog svijeta. Ukoliko ste zainteresirani svoj zanat usavršiti u jednom od najturističkij središta kontinentalnog karaktera a završili ste ugostiteljsku školu smjer kuhar/ica, javite nam se što prije s punim povjerenjem. Naš klijent je hotelski restoran.

Vaši zadaci:
• Priprema kontinentalne kuhinje
• Priprema specijaliteta pokrajine Allgäu
• Poznavanje pripreme hladnih i toplih jela u a`la carte kuhinji
• Pridržavanje i primjena HACCAP standarada
Županija:Inozemstvo
Država:Njemačka

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Vaš profil:
•KV-SSS kuhar
•znanje njemačkog jezika min A2
•samostalnost u radu, poznavanje pripreme hladnih i toplih jela
•iskustvo rada u a`la carte kuhinji

Naša ponuda:
•Ugovor o radu prema njemačkom ZOR-u na neodređeno vrijeme
•primjerena primanja i sigurnost velikog poslodavca
•organizirani smještajni kapaciteti
•mentoriranje prije početka samostalnog rada

Vaše osobne podatke koristimo povjerljivo i odgovorno, isključivo u svrhu zapošljavanja u Republici Njemačkoj:
„orizon.de/datenschutzvereinbarungen“.
Javite nam se osobno:
putem maila:prijava.zagreb@orizon.hr sa detaljnim životopisom na njemačkom jeziku, a najkasnije do 25.veljače / 20.3. 2019 godine, detaljnije informacije možete dobiti i putem telefona: 091/113-9182, te osobno u našem uredu u Zagrebu radnim danom od 08:00 – 17:00 sati na adresi Maksimirska 15, Zagreb. Početak rada odmah po potpisu Ugovora o radu u Njemačkoj.
*Kao agencija za ustupanje radnika Orizon GmbH obrađuje vase osobne podatke automatski te prosljeđuje iste na potencijalne poslodavce u obliku profila. Sa dostavom vaših podataka slažete se sa automatskom obradom istih. Nakon završetka pojedinog natječaja a najkasnije u roku od 6 mjeseci vaši podaci se automatski brišu iz cijelog računalnog sustava Orizon GmbH.
Ukoliko želite možete i ranije zatražiti brisanje vaših podataka. Za prijevremeno brisanje podataka možete se obratiti putem maila koji je naveden na https://www.orizon.de/meta-navigation/rechtliche-hinweise
Strani jezik:njemački

Kontakt podaci

Naziv poduzeća:Orizon GmbH
Adresa:Berliner Allee 28 C, 68161 Augsburg
Županija:Inozemstvo
Država:Njemačka

Pretraži ponudu poslova!