Knjigovođa (m/ž)

Poslodavac:StarOfService SAS
Kategorija:Ekonomija, računovodstvo i financije
Mjesto rada:Hrvatska
Rok prijave:10.03.2018.

O poslu

Opis radnog mjesta:Strastveni ste knjigovođa? Želite pokrenuti vlastito poslovanje i postati sam svoj šef ili samo ostvariti dodane prihode uz postojeći posao? Samo tražite jednostavan način oglašavanja svojih usluga i pronalaska klijenata?

Mi smo StarOfService - provjereni servis za pronalaženje i zapošljavanje najboljih lokalnih profesionalaca diljem svijeta. Naš cilj je svima olakšati pristup profesionalnim uslugama, te tako podržati lokalne profesionalce, poput Vas, u razvoju Vašeg poslovanja.
Vrsta posla:honorarni posao
Županija:Zagreb, Inozemstvo

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:Danas, u ubrzanom poslovnom okruženju, potražnja za stalnim, klasičnim zaposlenjem opada - dok za fleksbilnim, stručnim uslugama na kraći rok potražnja izrazito raste. Izdvajanje poslova iz firmi, te pronalaženje stručnih profesionalaca baš za određeni posao je budućnost tržišta rada!

Naša platforma omogućava, tisućama novih klijenata svakog dana, pretraživanje, pronalazak i zapošljavanje najboljih lokalnih knjigovođa. Od danas, se i Vi možete pridružiti!

Prepustite nama brigu o online marketingu i potpuno se fokusirajte na ono što radite najbolje: pružanje pouzdane knjigovdstvene usluge Vašim klijentima.

Pridružite se StarOfService i postanite dio globalnog pokreta koji će promijeniti i olakšati pristup profesionalnim uslugama u samo 4 koraka:
1. Registrirajte se besplatno kao knjigovođa
2. Primite zahtjeve klijenata
3. Pošaljite svoje ponude
4. Zaposlite se

Jednostavno, brzo, efikasno.

StarOfService - budućnost pružanja profesionalnih usluga!
Minimalna stručna sprema:Srednja škola

Kontakt podaci

Naziv poduzeća:StarOfService SAS
Adresa:58 Rue Lambrechts, 92400 Courbevoie
Županija:Inozemstvo
Država:France
Telefon:

Pretraži ponudu poslova!